Eljött végre a lazítás, a feltöltődés ideje!

Eljött végre a lazítás, a feltöltődés ideje!

MI AZ ÉNIDŐ KLUB?

Egy hely, ahová egy rohanós napon is betérhetsz 20 perc felfrissülésre, lazításra. Egy hely, ahol ha akarod, egyedül is lehetsz a gondolataiddal, csendben, vagy akár egy jó relaxáló dallam mellett, beszippantva az édesnarancs illóolajának frissítő illatát, miközben belesüppedsz egy luxus masszázsfotelbe. Egy hely, ahová elmehettek akár ketten is, vagy hárman a barátnőiddel, kis gyerekeitekkel, akik a játéksarkot szedik szét, miközben ti egy jó talpmasszázs közben beszélitek meg az anyaság kihívásait. Egy hely, ahonnan este hazaviheted azt a kütyüt, amitől a csuklód, vagy a térded másnap kevésbé fáj, vagy amivel végleg leszámolhatsz a cellulittal. Egy hely, ahol segítenek neked, hogy az a makacs ránc, a megereszkedett pocak, az integetőhájacska, az úszógumi eltűnjön végre. Egy hely, ahol nem csak tanácsot, de támogatást is kapsz, hogy egészségesebb, boldogabb, teljesebb életet élhess. Egy hely, ahol majd szuper programok várnak. Egy hely, ahová beugorhatsz, ha hasznos ajándékot keresel a szeretteidnek, amivel az egészségüket is támogathatod. Egy hely, ami pár hónap múlva az életed része lesz. Egy hely, amit szeretni fogsz. Ez az Énidő Klub.

LASSÍTS!

SZÁNJ IDŐT VÉGRE MAGADRA!

Szánj egy fél órát arra, ami a legfontosabb kellene, hogy legyen az életedben. Tudod, Miről beszélünk? Rólad!

TÖRŐDJ MAGADDAL!

KINEK AJÁNLJUK?

Kisgyermekes édesanyaként állsz helyt a világban? Irodai munkát végzel? Esetleg szépülni, formálódni vágysz? Akár a fiatal, akár az idősebb korosztályhoz tartozol, itt a helyed!

EGY KLUB, PONT NEKED!

HOGYAN MŰKÖDIK?

Saját időbeosztásod szerint, amikor ráérsz, beugrasz az Énidő Klubba és a neked legmegfelelőbb eszközökkel lazíthatsz, mozoghatsz, vagy szépülhetsz.

JÓL HANGZIK?

HOL TALÁLOM A KLUBOKAT?

Kattints ide és találd meg a hozzád legközelebbi Énidő Klubot!

NYISS TE IS ÉNIDŐ KLUBOT!

Régóta keresel egy testhez álló lehetőséget, és kacérkodsz a vállalkozóvá válás gondolatával? Szeretnél a lakóhelyed, a családod közelében maradni, és inkább velük tölteni azt az időt, ami egy távolabbi munkahely esetében utazással telne? Szeretnél a magad ura lenni és kisebb befektetéssel egy alkalmazotti fizetést meghaladó, vagy azt akár jelentősen túllépő jövedelemre szert tenni? Vállalkozóvá válni most könnyebb, mint gondolnád!

Indíts be egy olyan ÉNIDŐ Klubot a Mediwel segítségével,
ami egyedülálló az országban! 

Franchise hálózat

Bővebb információ a franchise rendszerről
az alábbi elérhetőségeken:

+36 20 779 4073
1033 Budapest, Hévízi út 1.                        

Énidő Klubok

Biatorbágy
2051 Biatorbágy, Vasút utca 6.
biatorbagy@enidoklub.hu


Debrecen
4025 Debrecen, Hatvan utca 6.
debrecen@enidoklub.hu

 

Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár,
Ady Endre u. 32. I. emelet

fehervar@enidoklub.hu

Veszprém
8200 Veszprém, Cholnoky u. 23.
veszprem@enidoklub.hu

© Mediwel Kft. Minden jog fenntartva.

A webhely sütiket (cookie) használ a szolgáltatások biztosításához és a látogatottság elemzéséhez szükséges adatok gyűjtéséhez, amelyet Ön az oldal használatával elfogad. Bővebb információért kattintson ide.