KINEK AJÁNLJUK AZ ÉNIDŐ KLUBOT?

KISGYERMEKES ÉDESANYÁKNAK

Ebben az életszakaszban nagyon fontos, talán a legfontosabb, hogy
merj, akarj és fordíts is magadra egy kis ÉNIDŐ-t. Mint minden, ez is elhatározás kérdése. Egy kimerült, túlhajszolt anya nem tud kedves és türelmes lenni a környezetével, még ha szeretne, akkor sem. Testileg és lelkileg is szükség van a felfrissülésre, feltöltődésre és arra, hogy egy picit ismét „csak” nőnek érezhesd magad. Ehhez ad hasznos eszközöket az Énidő Klub, amelyekkel a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb eredményt tudod elérni, ráadásként pedig még a társasággal is töltődhetsz.

IRODAI MUNKÁT VÉGZŐKNEK

Az irodai ülőmunka sokkal jobban igénybe veszi a szervezetet, mint ahogyan azt elsőre gondolnánk. Az egyoldalú terhelés, a rossz tartás, a mozgáshiány, a stressz mind-mind komoly problémákat okozhat hosszú távon. Az ülőmunka ellensúlyozására, a stresszes, rohanó életmód kiegyensúlyozására ad hasznos eszközöket a kezedbe az Énidő Klub. Ha a célod a stressz csökkentése, a jobb közérzet, jobb kondíció elérése, a derék- és hátfájás megelőzése, a görcsös izmok kilazítása, a relaxáció, a test és a lélek harmóniája, akkor ne habozz
kipróbálni a klubot!

SZÉPÜLNI, FORMÁLÓDNI VÁGYÓ HÖLGYEKNEK

Ha Neked sincs időd heti háromszor fél napot a konditeremben
tölteni, a másik felét meg a szépségszalonban, de szeretnél formába lendülni, akkor üdv a klubban! Nálunk olyan eszközöket találhatsz és használhatsz, amelyekkel rövid idő alatt nagyon jó eredményt érhetsz el, akár az alakformálás, feszesítés, testsúlycsökkentés, izomtónus/kondíció javítás területén, akár a cellulit elleni harcban. Ha szépülni vágysz, akkor pedig a bőröd struktúráján tudsz javítani, legyen szó akár az arc- vagy a test egyes területeiről. Ha a mély ráncokat szeretnéd halványítani, vagy a bőrhibákat javítani, erre is van hatékony eszközünk.
Gyere el hozzánk és alakítsd a klubot a saját igényeidhez!

IDŐSEBB KOROSZTÁLYNAK

Az idősebb korosztály tagjainak sem kell lemondani arról, hogy
csinosabbak, fiatalosabbak, fittebbek legyenek, hogy hosszabb ideig élvezhessék az unokákkal, családdal töltött időt, a lehető legjobb egészségben. Számos eszközünk segíthet például a csontritkulásos folyamat megelőzésében, az izmok közötti koordináció javításában, az egyensúlyérzék megtartásában, a ruganyosság, rugalmasság fejlesztésében, a jó közérzet, a jó kondíció elérésében. A már kialakult fájdalmak gyógyszer nélküli csillapításával jelentős közérzetjavulás érhető el, itt az ideje ezeket kipróbálni az Énidő Klub keretein belül, ahol kedvező havi nyugdíjas bérlet is váltható!

Franchise hálózat

Bővebb információ a franchise rendszerről
az alábbi elérhetőségeken:

+36 20 779 4073
1033 Budapest, Hévízi út 1.                        

Énidő Klubok

Biatorbágy
2051 Biatorbágy, Vasút utca 6.
biatorbagy@enidoklub.hu


Debrecen
4025 Debrecen, Hatvan utca 6.
debrecen@enidoklub.hu

 

Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár,
Ady Endre u. 32. I. emelet

fehervar@enidoklub.hu

Veszprém
8200 Veszprém, Cholnoky u. 23.
veszprem@enidoklub.hu

© Mediwel Kft. Minden jog fenntartva.

A webhely sütiket (cookie) használ a szolgáltatások biztosításához és a látogatottság elemzéséhez szükséges adatok gyűjtéséhez, amelyet Ön az oldal használatával elfogad. Bővebb információért kattintson ide.