MIVEL VÁR AZ
ÉNIDŐ KLUB?

Átrohansz az életeden, miközben ezerrel hajtasz és közben magadra, a feltöltődésedre már nem jut idő? Lassíts! Lépj ki a mókuskerékből és szánj egy fél órát arra, ami a legfontosabb kellene, hogy legyen az életedben.

Tudod, miről beszélünk? Rólad! Te vagy a család mozgatórugója, a társad, gyerekeid, idosebb családtagok legfőbb támasza, a nélkülözhetetlen mindenes. De a Te energiád is véges, kimerülten a teljesítményed is sokat romlik. Ahhoz, hogy a rengeteg szerepkörödben helyt tudj állni, neked is jár, sőt, mi több, kötelező egy kis lazítás, kikapcsolódás, feltöltődés, mert tudod: mindenki más körülötted csak akkor lesz boldog, ha Te is az vagy!

Ugorj be hozzánk, akár napközben gyerekestül, akár estefelé a barátnőddel, vagy csinálj magadnak végre egy olyan kis ÉNidőt, ami csak a TIÉD! Gyere és próbáld ki ezt a hiánypótló klubot, töltődj fel, pihenj meg, relaxálj, tölts időt azzal, ami feltölt, ami jól esne, vagy amire már rég szeretnél, de eddig még nem szántál időt! Neked mi lenne az? Melyik témakör vonz a legjobban?Énidő Klub

Bővebb információ a franchise rendszerről az alábbi elérhetőségeken:

+36 20 779 4073
1033 Budapest, Hévízi út 1.                        

Klubok hírei

Vegyszermentes kozmetikumok, fizikai napvédők jelentősége

2019 június 20.

Kíméletes, de tartós életmódváltás az Énidő klubokban, a Mediwel eszközeinek segítségével

2019 június 20.

Forgatás a Biatorbágyi Énidő Klubban

2019 június 4.

Énidő Klubok

Biatorbágy
2051 Biatorbágy, Vasút utca 6.
biatorbagy@enidoklub.hu

Írj nekünk!

A webhely sütiket (cookie) használ a szolgáltatások biztosításához és a látogatottság elemzéséhez szükséges adatok gyűjtéséhez, amelyet Ön az oldal használatával elfogad. Bővebb információért kattintson ide.