ÉNIDŐ KLUB DEBRECENNyitás Hamarosan!!!!!!!! Február 22. !!!

2020. 01. 15.


Az Énidő Klub valami, ami eddig nem létezett, valami egyedi, újszerű, izgalmas, hiánypótló.
Hasonló sincs a piacon, ezért közvetlen konkurenciája sincs.

Egy hely, ahová egy rohanós napon is betérhetsz 20 perc felfrissülésre, lazításra. Egy hely, ahol ha akarod, egyedül is lehetsz a gondolataiddal, csendben, vagy akár egy jó relaxáló dallam mellett, beszippantva az édesnarancs illóolajának frissítő illatát, miközben belesüppedsz egy luxus masszázsfotelbe. Egy hely, ahová elmehettek akár ketten is, vagy hárman a barátnőiddel, kis gyerekeitekkel, akik a játéksarkot szedik szét, miközben ti egy jó talpmasszázs közben beszélitek meg az anyaság kihívásait. Egy hely, ahonnan este hazaviheted azt a kütyüt, amitől a csuklód, vagy a térded másnap kevésbé fáj, vagy amivel végleg leszámolhatsz a cellulittal. Egy hely, ahol segítenek neked, hogy az a makacs ránc, a megereszkedett pocak, az integetőhájacska, az úszógumi eltűnjön végre. Egy hely, ahol nem csak tanácsot, de támogatást is kapsz, hogy egészségesebb, boldogabb, teljesebb életet élhess. Egy hely, ahol majd szuper programok várnak. Egy hely, ahová beugorhatsz, ha hasznos ajándékot keresel a szeretteidnek, amivel az egészségüket is támogathatod. Egy hely, ami pár hónap múlva az életed része lesz. Egy hely, amit szeretni fogsz. Ez az Énidő Klub.

Ezt a klubot azok számára hozzuk létre, akiknek fontos a testi-lelki ellazulás, felfrissülés, feltöltődés, stresszoldás, illetve akiknek a kezdődő vagy meglévő egészségügyi problémáik kellemetlen tüneteinek enyhítése létfontosságú lenne ahhoz, hogy boldogok, kiegyensúlyozottak legyenek és könnyebben megbirkózzanak a mindennapok kihívásaival.

A Mediwel kényeztető masszázstermékeivel (masszázsfotelek, számos beépített programmal, talpmasszázs készülékek, kézi masszírozók stb.) olyan élményben részesítheted a klubtagokat, melyhez más módon nem, vagy csak komoly logisztika és anyagi áldozatok árán juthatnának hozzá.

Hozzád viszont bármikor betérhetnek, egy 5, illetve 10 alkalmas bérlet vagy egy kedvező havi díj ellenében rendszeresen használhatják a Mediwel masszázs, beauty és közérzetjavító termékeit, melyek számos problémájukra megoldást kínálnak. (Stresszoldás, relaxálás, feltöltődés, közérzetjavítás, alakformálás, fogyás, cellulitkezelés, bőrfiatalítás, ránctalanítás, állóképesség javítása stb.)

Nyitás Hamarosan!!!!!!!! Február 22.  !!!


TETSZETT A CIKK? OSZD MEG:        

Énidő Klub Debrecen

4025 Debrecen, Hatvan utca 6.
Tel.: +36 30 325 7921
E-mail: debrecen@enidoklub.hu
 
A webhely sütiket (cookie) használ a szolgáltatások biztosításához és a látogatottság elemzéséhez szükséges adatok gyűjtéséhez, amelyet Ön az oldal használatával elfogad. Bővebb információért kattintson ide.